ΚΕΡΚΥΡΑ- Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στην πορεία, που ξεκίνησε από το Σαρόκο, συμμετείχαν κόμματα, παρατάξεις, φοιτητές και συλλογικότητες.

 Η πορεία που ξεκίνησε από το Σαρόκο στις 6.30μ.μ.  κατευθύνθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και «ένωσε» τις δύο πλατείες της Κέρκυρας. Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικοί σύλλογοι, δημοτικές παρατάξεις, αυτοδιοικητικά στελέχη, συλλογικότητες και πολίτες.

 

Η πορεία ξεκίνησε λίγο πριν από εκείνη του Εργατικού Κέντρου και η αστυνομική παρουσία ήταν πολύ έντονη: περιπολικά και μοτοσυκλέτες, αστυνομικοί και μια κλούβα των ΜΑΤ σταθμευμένη στην Πάνω Πλατεία αλλά και ένα ασθενοφόρο στην «ουρά» της πορείας για παν ενδεχόμενο.

Επεισόδια δεν σημειώθηκαν και η βροχή έπαιξε το ρόλο της στην γοργή διάλυση των συγκεντρωμένων αμέσως μετά την λήξη της πορείας. Πολλοί από τους συμμετέχοντες πάντως δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή, την οποία χαρακτήρισαν την μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ