Με θέματα το ασφαλιστικό, την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας και τις συνθήκες εργασίας στον κλάδο θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο, η τακτική Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Αναλυτικά, το κάλεσμα του Συνδέσμου:Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τους εργαζομένους του κλάδου διεξάγεται την Παρασκευή, 29 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, με θέματα:
1) Ασφαλιστικό
2) Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
3) Συνθήκες εργασίας και εξελίξεις στον κλάδο
Μετά την ψήφιση του αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος δίνει γη και ύδωρ στους εργοδότες, υπονομεύει τις κλαδικές συμβάσεις, την οργάνωση των συνδικάτων και το δικαίωμα στην απεργία, έρχεται και νέα αντι-ασφαλιστική επίθεση από την Κυβέρνηση.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση η εργατική τάξη πρέπει να αντιδράσει, να οργανώσει αποτελεσματικά την αντίστασή της και να αντεπιτεθεί.
Η Γενική Συνέλευση πρέπει να αποτελέσει βήμα αγωνιστικής ανάτασης των εργαζομένων στον τουρισμό της Κέρκυρας, γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους να λάβουν μαζικά μέρος σε αυτήν. Επίσης, τους καλούμε με την ίδια μαζικότητα να δώσουν το παρών στην κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό, το Σάββατο, 30 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί στην Ανουντσιάτα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ