Η ΝΔ της Κερκυρας εκπροσωπείται στο 13ο Συνέδριο από τους συνεδρους της Κερκυρας, ενώ η ΝΟΔΕ Κέρκυρας από τον Πρόεδρο της Γιάννη Κοντό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Ξεκίνησε την Παρασκευή το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου της Οργανωτικής του Επιτροπής Βαγγέλη Μειμαρακη και συνέχισε με την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριακου Μητσοτακη.

Το Συνέδριο έχει ως κεντρικό του σύνθημα <<Το μέλλον αρχίζει τώρα>> και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Το Σάββατο θα διενεργηθούν ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για ζωτικά θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία όπως τον λαϊκισμό, την κλιματική αλλαγή, την ψηφιακή πολιτική, την εργασία κλπ, ενώ την Κυριακή το συνέδριο θα κλείσει με τις ομιλίες του Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμοπουλου, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινα, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα και του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτακη.

Η ΝΔ της Κερκυρας εκπροσωπείται στο 13ο Συνέδριο από τους συνεδρους της Κερκυρας, ενώ η ΝΟΔΕ Κέρκυρας από τον Πρόεδρο της Γιάννη Κοντό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ