«Την Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 7:00μμ, συμμετέχουμε στην εκδήλωση που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά, τονίζει τα εξής:

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και οι Ομάδες της ΟΓΕ στην Κέρκυρα, τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου, καλούν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην πολιτική που στηρίζει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως η υπογραφή της νέας συμφωνίας παράτασης των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας. Με αποτροπιασμό ακούσαμε τον υπουργό Άμυνας,  Ν. Παναγιωτόπουλο, να τάζει, ότι όπως στο παρελθόν «Πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον»! Να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων!
Με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό να δώσουμε μαχητική απάντηση στους σχεδιασμούς για βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στα πολεμικά παιχνίδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Να στείλουμε αγωνιστικό μήνυμα απέναντι στον εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ που κατάργησε το ακαδημαϊκό άσυλο. Δε θα μας βάλουνε στο γύψο!
Καλούμε τις γυναίκες να τιμήσουν την επέτειο, μαζί με τα ταξικά σωματεία των εργαζομένων, τους συλλόγους αυτοαπασχολούμενων, φοιτητές και σπουδαστές την Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, στις 7:00μμ.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ