Ακόμη δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας πρέπει να εξοφληθούν από τους Φαίακες για να μην τιμωρηθεί η κερκυραϊκή ΠΑΕ με αφαίρεση βαθμών.

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα για οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Οι Φαίακες, έτσι, έχουν διορία τρεις ημέρες να προχωρήσουν σε αποπληρωμή διαφορετικά η τιμωρία του θα είναι οριστική. Η κερκυραϊκή ομάδα τιμωρήθηκε για τους Κοντό και Ζορμπά.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
«Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου ΚΟΝΤΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη ΖΟΡΜΠΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ