Μια ακόμη λαμπερή παρουσία από την εξαιρετική χορωδία Αχαράβης, η οποία έλαβε μέρος στο ετήσιο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών της Κηφισιάς, με θεματολογία «Για έναν καλύτερο κόσμο» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχέιο Κηφισιάς.

Προσκεκλημένη της προέδρου του φεστιβάλ κυρίας Ολυμπίας Καλού και του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, η χορωδία Αχαράβης άφησε το στίγμα της και φέτος με την εκεί παρουσία της.
Είναι αρκετά τα χρόνια που προσκαλείται στο διεθνές αυτό φεστιβάλ και έχοντας κερδίσει με την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της σταθερή θέση στους συμμετέχοντες.
Το άρτια προετοιμασμένο σύνολο από την ταλαντούχα και εξαιρετικά έμπειρη μαέστρο της Αγάθη Κοσκινά, η οποία συμπληρώνει 20 χρόνια στη διεύθυνση της χορωδίας, παρουσίασε έργα των Γ. Χατζηνάσιου και Μ. Θεοδωράκη, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα στη κατάμεστη αίθουσα του δήμου.
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Θωμάκος όσο και η πρόεδρος των Τροβαδούρων Κηφισιάς, κυρία Καλού, εξέφρασαν τα θερμά συγχαρητήρια για την παρουσία μιας τόσο ποιοτικής χορωδίας στο φεστιβάλ τους και την ευχαρίστησή τους για το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδό της που μέσα από ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό ρεπερτόριο δείχνει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται και κάθε χρόνο αναδεικνύεται σε μεγαλύτερο βαθμό.
«Θα υπάρχει σταθερά μια θέση στο φεστιβάλ» είπε η πρόεδρος που δεξιώθηκε τα μέλη της χορωδίας σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, «γιατί η παρουσίας σας μας κάνει όλους καλύτερους» ενώ συνεχάρη τη μαέστρο Αγάθη Κοσκινά, «τον δικό μας άνθρωπο», όπως ανέφερε, «που είτε ως μαέστρο είτε ως ερμηνεύτρια η Κηφισιά τη θέλει κοντά της, την αγαπάει και τη στηρίζει!»
Στο φεστιβάλ πήραν επίσης μέρος οι χορωδίες: Σύλλογος φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους, Νέας Κίου Άργους καθώς και η Ρουμανική χορωδία Nicolae Oancea που καταχειροκροτήθηκε, όταν τραγούδησε σε άπταιστα Ελληνικά το » Μακεδονία ξακουστή»!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ