Οι εκδικάσεις προσφυγών καλά κρατούν για την Κέρκυρα, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να ενεργοποιεί συνολική ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για οφειλές προς τους Αντώνη Αναστασίου και Χρήστο Γρομητσάρη.

Οι Φαίακες θα πρέπει να έρθουν σε διακανονισμό για τα χρέη προς τους δύο ποδοσφαιριστές εντός τριών εργάσιμων ημερών, προκειμένου να μην τους επιβληθούν αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε περίπτωση.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (25/10) το Διαιτητικό ανακοίνωσε ενεργοποίηση συνολικής ποινής αφαίρεσης εννέα βαθμών για τη μη εξόφληση των Μάρτιν Ρόλε, Γεώργιου Παμλίδη και Παναγιώτη Λινάρδου.

Παράλληλα, σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν ούτε οι Δημήτριος Σανδραβέλης και Δημήτριος Θεοδωράκης εντός τριών εργάσιμων ημερών, τότε θα ενεργοποιηθεί εκ νέου ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την Κέρκυρα

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.” την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 121/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Αντωνίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Παράσχου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 276/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.” την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ του Σωτηρίου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 264/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

ΠΗΓΗ: sportime.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ