Η αστυνομία εξέδωσε ανακοινώσεις με αφορμή τα δύο σοβατά τροχαία που συνέβησαν την Παρασκευή στην Κέρκυρα. Στο Κοντόκαλι και στη Μεσογγή.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού

Σήμερα, Παρασκευή (18.10.2019) το πρωί, στην περιοχή Αγρού Κοντοκαλίου (Γ. Νοσοκομείο Κέρκυρας), ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ιχε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στην άκρη του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός ημεδαπού στην Κέρκυρα

Σήμερα Παρασκευή (18.10.2019),το πρωί, στην Ε.Ο Κέρκυρας-Λευκίμμης (περιοχή Μεσογγή Κέρκυρας), ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού

Σήμερα, Παρασκευή (18-10-2019) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Κοκκίνι – Έρμονες, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 19χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με λεωφορείο Δ.Χ. που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 19χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ