Αιχμηρό σχόλιο του πρώην Περιφερειάρχη για τα περί συνεργασιών Κράτσα – Αλεξάκη. Στο «κάδρο» και ο Σπύρου. «Όσα διαδραματίζονται μεταξύ Κράτσα – Σπύρου – Αλεξάκη είναι φτηνές δικαιολογίες για συμμετοχή στη νομή της εξουσίας», τονίζει.

 Στο σχόλιό του ο Θόδωρος Γαλιατσάτος αναφέρει:

«Ακούσαμε χθες ,από τηλεοράσεως, τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» να διακηρύσσει την προγραμματική τους συγγένεια και συνάφεια με την παράταξη της κ. Κράτσα!
Δυο σχόλια επ’ αυτού:
-Που το βρήκε το πρόγραμμα της κ. Κράτσα και συμφώνησε μαζί του; Γιατί εμείς το «ψάχνουμε» από την προεκλογική περίοδο και ακόμη δεν το βρήκαμε!
-Έρχεται μετά η κ. Γεννηματά κι έχει απορίες πως ο Μητσοτάκης και η ΝΔ διεισδύουν στο ΚΙΝΑΛ και δημιουργούν κομματικά προγεφυρώματα. Ας ρωτήσει τα στελέχη της στο Ιόνιο, ίσως μάθει κάτι περισσότερο.
Και μία άποψη:
Οι όποιες προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ των παρατάξεων πρέπει να γίνονται πριν την τελική κρίση του λαού , ήτοι να είναι γνωστές πριν το β γύρο των εκλογών και να επιβραβεύονται η όχι από τους πολίτες.
όλα τα υπόλοιπα, όπως αυτά που διαδραματίζονται τώρα μεταξύ Κράτσα-Σπύρου-Αλεξάκη είναι φτηνές δικαιολογίες για την συμμετοχή στην νομή της εξουσίας».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΟΠΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ