1pozidis

Απάντηση – δήλωση δημοσίευσε μέσω Facebook ο περιφερειακός σύμβουλος της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, στο ρεπορτάζ του CorfuPress.com για την επικείμενη συμφωνία με την παράταξη της Ρόδης Κράτσα.

 

Στο κείμενο απαντησης ο κ. Ποζίδης αναφέρει τα εξής:

ΔΉΛΩΣΗ

Με αφορμή τίτλο της ιστοσελίδας Corfupress με τον ηχηρό και ψευδή ως προς τη απόδοση του περιεχομένου τίτλο:

«Ποζίδης: Με εντολή Φώφης η συνεργασία Αλεξάκη – Κράτσα!» δηλώνω τα εξής:

Από κανένα σημείο των δηλώσεων μου δεν προκύπτει ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Αναφέρθηκα στα αυτοδιοικητικά στελέχη του κινήματος και στις πρόσφατες αποφάσεις που λήφθηκαν και αφορούν το θέμα των συνεργασιών στις περιφέρειες όλης της χώρας και τη στάση της παράταξής μας.

Η διαστρέβλωση των δηλώσεων μου έχει προφανή σκοπό και υποκινείται από τους μηχανισμούς που θέλουν να εμποδίσουν το αυτονόητο στην αυτοδιοίκηση: τη συστράτευση, τη συνεργασία, την ενότητα όλων των δυνάμεων που θέλουν να επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Ζητώ την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας ως ελάχιστη υποχρέωση όσων επέλεξαν τη φωνή μου για να την αντέξουν σε παιχνίδια σκοπιμοτήτων.

Τα υπόλοιπα σύντομα..

Παναγιώτης Ποζίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος της

«Επτανησιακής Πρωτοβουλίας»

 

 

 

Η απάντηση του CorfuPress.com

 

Ο κ. Ποζίδης στη δήλωσή του στην ΕΡΤ (ακούστε εδώ)   δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: «Γίνονται σε άλλο επίπεδο, σε πολύ υψηλότερο επίπεδο οι συζητήσεις για την πολιτική στάση που θα έχουν οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε όλη την Ελλάδα τουλάχιστον σε περιφερειακό επίπεδο».

 

Η συζήτηση, κατά τον κ Ποζίδη για τις συνεργασίες στις Περιφέρειες, γίνεται σε υψηλό επίπεδο και πανελλαδικά. Σαφώς από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΙΝΑΛ. ΟΙ συζητήσεις λοιπόν αυτές γίνονται ερήμην της κας. Γεννηματά; Δεν ρωτήθηκε, δεν έχει άποψη; Και εν πάση περιπτώσει αυτό το υψηλότατο επίπεδο είναι τύπου «αοράτου αρχής»; Δεν έχει όνομα; Ας απαντήσει σε αυτά ο κ. Ποζίδης μαζί με ένα ακόμη ερώτημα: Εν τέλει, ποιοι είναι εκείνοι οι μηχανισμοί που υποκινούν το CorfuPress.com για το εν λόγω δημοσίευμα; Περιμένουμε να… τους πληροφορηθούμε και εμείς!

 

Το CorfuPress.com δεν υποκινείται ούτε από μηχανισμούς ούτε από κανέναν άλλο, πλην της επί ακριβώς 10 χρόνια αποδεδειγμένης καθημερινά στα κείμενά του δημοσιογραφικής αντίληψης, τήρησης των κανόνων της δεοντολογίας και της διασταύρωσης των πληροφοριών.

Θα συνιστούσαμε στον κ. Ποζίδη, αντί να εφευρίσκει «εχθρούς με σκοπιμότητα», να ακούσει και ο ίδιος για μια φορά ακόμα τις δηλώσεις του και, εφ΄ όσον ορισμένα σημεία τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, να προχωρήσει στις όποιες απαραίτητες διευκρινίσεις. Η εκτόξευση ψευδών και αναπόδεικτων κατηγοριών για σκοπιμότητες, δεν τιμά ούτε τον ίδιο και τη διαδρομή του, ούτε και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί.

 

Υ.Γ. Και μια που ανοίξαμε τέτοιου είδους διάλογο, μια τελευταία απορία: Στις δηλώσεις του ο κ. Ποζίδης έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας. Επιμένει σε αυτή του τη δήλωση;

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ρε φιλάρες το λέει ο άνθρωπος
    θα γίνουν συνεργασίες- συναινέσεις για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της περιφέρειας.
    αυτή είναι η γραμμή από πάνω αλλά η γραμμή δεν είναι σώνει και καλά με την κράτσα. τυχαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση να είναι η κράτσα. εσείς όπως το παρουσιάζετε υπαινίσσεστε ότι το κιναλ επιδιώκει συμμαχίες με νδ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ