Επιστολή του AOCTA προς τον Υπουργό Εσωτερικών από τον οποίο ζητά την άμεση συνδρομή του και επίλυση του προβλήματος με την ικανοποίηση του αιτήματος μεταφοράς απορριμμάτων εκτός νησιού.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ AOCTAΠρος: Υπουργό Εσωτερικών κο Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Κοινοποίηση:

Υπουργό Τουρισμού κο Χάρη Θεοχάρη

Βουλευτή Κέρκυρας κο Στέφανο Γκίκα

Βουλευτή Κέρκυρας κο Αλέκο Αυλωνίτη

Βουλευτή Κέρκυρας κο Δημήτρη Μπιάγκη

Κέρκυρα, 1 Αυγούστου 2019

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας εκφράζει την ανάγκη άμεσης παρέμβασής σας προκειμένου να βρεθεί λύση στο μέγιστο πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων που έχουν πλέον κυριεύσει το νησί μας.

Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας είναι δραματική καθώς πέραν της σοβαρότατης απειλής της δημόσιας υγείας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινές ακυρώσεις προγραμμάτων, επιστολές διαμαρτυρίας επισκεπτών μας, απαιτήσεις αποζημιώσεων πελατών μας και έντονη δυσφήμιση από όλα τα μέσα παγκοσμίως. Δυσφήμιση που πλήττει και ευτελίζει όχι μόνο τον Κερκυραϊκό, αλλά τον Ελληνικό τουρισμό εν γένει.

Μαζί με τους υπόλοιπους τουριστικούς , εμπορικούς και επιχειρηματικούς φορείς ,ο Σύνδεσμός μας ζητά την ΑΜΕΣΗ συνδρομή σας και επίλυση του προβλήματος με την ικανοποίηση του αιτήματος μεταφοράς απορριμμάτων εκτός νησιού, καθώς κάθε μέρα που περνά μας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή με ανεπανόρθωτες συνέπειες σε όλους τους κλάδους της ζωής των Κερκυραίων.

Παρακαλούμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να εξαντλήσετε κάθε δυνατή παρέμβαση προκειμένου να βρεθεί άμεση προσωρινή λύση έως τη μόνιμη λύση του προβλήματος.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ