Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ως επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης ”ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ” συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων και οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού στα Ιόνια Νησιά.

Η πρώτη διανομή πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου 2019 στην Π.Ε. Κέρκυρας, όπου διατέθηκαν 22 τόνοι φρούτων και η δεύτερη στις 8 Αυγούστου 2019 στην Π.Ε. Κεφαλληνίας, όπου διατέθηκαν αντίστοιχα 17 τόνοι φρούτων.

Η ΠΙΝ, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 παρέλαβε και διαθέτει στις 22-23 /8/2019, μετά από τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας 20 τόνους φρούτων (νεκταρίνια – ροδάκινα),τα οποία θα διανεμηθούν από τους Εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους.

Οι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης είναι:
H ΠΕ Κέρκυρας, ο Δήμος Κέρκυρας, η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας, η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας, η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας, η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας, το Σωματείο Τρίτεκνων Κέρκυρας, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, ο συνεταιρισμός ΚΟΙ.Σ.Π.Ε « ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας, ο σύλλογος ΡΟΜΑ Κέρκυρας.

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης, οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ