Ο γνωστός Etrusco του Έκτορα Μποτρίνι είναι το εστιατόριο για το οποίο έγινε η καταγγελία του 19χρονου σπουδαστή, όπως τουλάχιστον φαίνεται πως παραδέχεται ο ίδιος ο γνωστός σεφ ο οποίος έκανε δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTV υποστηρίζοντας ότι μπροστά του δεν έχει γίνει τέτοιο περιστατικό.

 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, μιλώντας στο OPEN TV, υποστήριξε πως στις κουζίνες και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται. «Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέφανος Νικόπουλος, μίλησε σήμερα το απόγευμα στην ΕΡΤ Κέρκυρας υπογραμμίζοντας ότι οι καταγγελίες είναι όλες αληθείς και πως ο νεαρός σπουδαστής έχει υποστεί σοβαρό ψυχολογικό σοκ, έχει επιστρέψει σπίτι του φεύγοντας από την Κέρκυρα αφού πρώτα υπέβαλλε μήνυση κατά του υπεύθυνου κουζίνας που καταγγέλλει ότι του άσκησε βία. Μάλιστα, ο 19χρονος εξετάστηκε τόσο από τον ιατροδικαστή Κέρκυρας όσο και από ιδιώτη ιατροδικαστή, με τις δύο εκθέσεις να αναμένεται να κατατεθούν επισήμως στο Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ