Η πρώτη σε ψήφους στην Κέρκυρα της παράταξης Κράτσα, Μελίτα Ανδριώτη, θα είναι από 1η Σεπτεμβρίου, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην CorfuPress της Τρίτης, αλλά και στο CorfuPress.com (δείτε εδώ και εδώ)! Καθώς, η Μελίτα Ανδριώτη θα αποτελεί τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας από 1η Σεπτεμβρίου, καταλαμβάνοντας τη θέση της Νικολέττας Πανδή, ενώ, και οι υπόλοιποι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες θα είναι οι πρωτεύσαντες σε ψήφους ανά Περιφερειακή Ενότητα.Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, οι νέοι τέσσερις χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες και ο νέος έπαρχος Ιθάκης είναι οι εξής:

Μελίτα Ανδριώτη, Κέρκυρας
Ανδρεας Κτενάς, Λευκάδας
Σταύρος Τραυλός, Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Γιωργος Στασινόπουλος, Ζακύνθου
Θανάσης Λιβιτσάνης, Έπαρχος Ιθάκης

H ανακοίνωση της παράταξης Κράτσα

Οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της νέας Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων

Τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων που προτείνονται να αναλάβουν τις θέσεις των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΙΝ, ανακοινώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες που προτάθηκαν να αναλάβουν τις Περιφερειακές Ενότητες είναι:

Κέρκυρας: Ανδριώτη Σκορδίλη Αμαλία-Ελένη (Μελίτα)

Ζακύνθου: Στασινόπουλος Γεώργιος

Κεφαλληνίας-Ιθάκης: Τραυλός Σταύρος

Λευκάδας: Κτενάς Ανδρέας

Έπαρχος Ιθάκης ορίζεται εκ του νόμου ο Λιβιτσάνης, Αθανάσιος

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με την ευκαιρία αυτή, ανέλυσε στους προτεινόμενους Αντιπεριφερειάρχες τις κατευθυντήριες γραμμές της Περιφερειακής Διοίκησης αναφορικά με το ύφος, τις προτεραιότητες και τον έλεγχο αποτελεσματικότητας του έργου τους.

Έδωσε έμφαση στην ευπρέπεια και ευταξία των χώρων εργασίας για τον σεβασμό των εργαζομένων και των πολιτών, στη σωστή αξιοποίηση του ωραρίου και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, στο συντονισμό των υπηρεσιών για την σωστή και έγκαιρη εξυπηρέτηση πολιτών, προμηθευτών, επενδυτών.

Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη επικοινωνίας και συνεργασίας τους με τις Δημοτικές και Δημόσιες Αρχές, τους κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς για την ενημέρωση, την διαβούλευση και την συνοχή.

«Η Περιφέρεια μας ως θεσμός και ως ζωντανός οργανισμός πρέπει να αποκτήσει αξιοπιστία, κύρος, αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης του έργου της στην κοινωνία, αλλά και της δημιουργίας νέων αναπτυξιακών προοπτικών για το αύριο. Αυτά αποτελούν στοίχημα για την κεντρική Διοίκηση και για την διοίκηση της κάθε Περιφερειακής ενότητας» δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ