Ενημέρωση για τις ευκαιρίες για Σπουδές στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας στην οδό Καποδιστρίου 120.

Όπως είναι γνωστό οι Έλληνες μαθητές που έδωσαν πανελλήνιες, πέρα από τη συμπλήρωση του Ελληνικού Μηχανογραφικού Δελτίου, έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν και το Κυπριακό Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή τους στα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου.Η διαδικασία αυτή για όλους τους εξ Ελλάδος ενδιαφερόμενους θα γίνεται από 8/7 έως 24/7.

Στην Ημερίδα που διοργανώνουμε, θα αναλυθούν τα Τμήματα και οι Δημόσιες Σχολές του Κυπριακού Μηχανογραφικού, οι προοπτικές τους καθώς και όλες οι απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες. Πέραν του Μηχανογραφικού για τα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών του μεγαλύτερου σε αριθμό φοιτητών Πανεπιστημίου της Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (University of Nicosia), των προγραμμάτων σπουδών του (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά), των υποτροφιών, των συνθηκών αλλά και του κόστους διαβίωσης.

Θεματολογία Εκδήλωσης

 Παρουσίαση μηχανογραφικού δελτίου σχολών Υπουργείου Παιδείας Κύπρου

 100+ προγράμματα σπουδών Πανεπιστημίου Λευκωσίας

 Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 Προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά προγράμματα σπουδών.

 Δυνατότητες εγγραφής, μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών

 Φοιτητική ζωή στην Κύπρο

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του τοπικού αντιπροσώπου Κέρκυρας: 2661101098

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ