Ανταπάντηση του Δημάρχου Κέρκυρας προς την Μερόπη Υδραίου. «Όπως φαίνεται στη φωτογραφία – η διεύθυνση του παραλήπτη είναι … λάθος» λέει ο Νικολούζος και συνεχίζει λέγοντας πως «όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί με μιαν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία».

Η νέα δήλωση του δημάρχου:«Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό. Την ώρα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το θέμα αποκομιδής των απορριμμάτων (εγώ ως απερχόμενος και η κ. Υδραίου ως νεοεκλεγείσα Δήμαρχος), αναλωνόμαστε σε ανταλλαγή δηλώσεων και επιστολών και πάντως όχι με δική μου επιλογή. Απαντώντας λοιπόν σε πρωινή δήλωσή μου, με την οποία διαβεβαίωνα ότι δεν έχω λάβει οποιαδήποτε επιστολή της για το θέμα των απορριμμάτων, δημοσιοποίησε φωτογραφία από τα «απεσταλμένα» του Η/Υ από τον οποίο προφανώς είχε στείλει την επίμαχη αποστολή της. Μόνο που – όπως φαίνεται στη φωτογραφία – η διεύθυνση του παραλήπτη είναι … λάθος. Επειδή λοιπόν δεν αρκεί να στείλει κάποιος ένα e – mail αλλά πρέπει και να το στείλει στη σωστή διεύθυνση, το mail δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο μου.
Κατά τα άλλα, όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί με μιαν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία της κ. Υδραίου μαζί μου και δε θα χρειαζόταν να απασχολούμε τα ΜΜΕ με μια άνευ περιεχομένου αντιπαράθεση. Αποδεικνύεται, όμως, για μιαν ακόμα φορά, πόσο κακός σύμβουλος είναι η πολιτική των εντυπωσιασμών».

Για την ιστορία, η σωστή δ/νση email του δημάρχου είναι [email protected] και όχι [email protected]

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ