Συνελήφθησαν δώδεκα αλλοδαποί, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δώδεκα (12) αλλοδαποί από 20 έως 36 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν την Κυριακή (07.07.2019), το απόγευμα δύο αλλοδαποί 33 και 32 ετών και το Σάββατο (06.07.2019) το πρωί ένας 33χρονος, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις, με προορισμό την Ολλανδία.

Στη δύο ακόμη διαφορετικές περιπτώσεις, εντοπίστηκαν την Παρασκευή (06-07-2019), το απόγευμα, επτά (7) αλλοδαποί από 20 έως 36 ετών και το πρωί της ίδιας μέρας δύο (2) αλλοδαποί, 25 και 26 ετών, οι οποίοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία και την Ιταλία, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για τα αδικήματα της πλαστογραφίας εγγράφων και παράνομης εξόδου από τη χώρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ