Η Παναγιώτα Δόση έσπασε το ρεκόρ νεανίδων στο ύψος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α/Γ, ενώ, δεύτερη ήταν και η Σπυριδούλα Καρύδη, πίσω μόνο από τη Βούλα Παπαχρήστου.

Επιτυχίων συνέχεια για τα δύο “χρυσά” κορίτσια του κερκυραϊκού στίβου. Αφού, η Παναγιώτα Δόση και η Σπυριδούλα Καρύδη έλαμψαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών, παρότι μικρότερες ηλικιακά.
Μάλιστα, αμφότερες έφτασαν μέχρι το δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ, η Παναγιώτα Δόση έσπασε κι ένα “στοιχειωμένο” ρεκόρ.
Πιο συγκεκριμένα, η άλτρια του ΑΟ Κέρκυρα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, με επίδοση 1.86μ, το οποίο κρατούσε από το 1985, όταν τότε η “μεγάλη” Νίκη Μπακογιάννη είχε ξεπεράσει τα 1.85μ.
Νικήτρια του αγώνα στο ύψος, πάντως, ήταν η Τατιάνα Γκούσιν με 1.88μ., αφού, η Δόση δεν μπόρεσε να σπάσει τα… κοντέρ και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του γυναικείου βάθρου, αποτυγχάνοντας, στη συνέχεια, τρεις φορές στα 1.90μ.
Για την ιστορία, το χάλκινο μετάλλιο του ύψους κατέληξε στην Αθηνά Ρέτζιου, με 1.83μ.
Όσον αφορά, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20, Σπυριδούλα Καρύδη, αυτή έφτασε μέχρι εκεί που… γινόταν στο Πανελλήνιο Α/Γ.
Αφού, η Βούλα Παπαχρήστου ήταν το φαβορί του τριπλούν και βεβαίως, έφτασε στην πρωτιά με 14.09μ, με την Κερκυραία να κατακτά τη δεύτερη θέση, με καλύτερο άλμα στα 13.44. Λίγο πιο κάτω από τα νέα της… στάνταρ, αλλά, λογικό, μετά από τόσους αγώνες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ