Η Κερκυραία άλτρια έκανε την υπέρβασή της, κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ και τελικά, έφτασε μέχρι την έβδομη θέση στο Πανευρωπαϊκό του Μπορός.

H Παναγιώτα Δόση είναι πλέον η έβδομη κορυφαία άλτρια ύψους στην Ευρώπη για ηλικίες Κάτω των 20 ετών, μετά την ολοκλήρωση του τελικού του αγωνίσματος στο Μπορός της Σουηδίας.
Η Κερκυραία άλτρια, μάλιστα, για να φτάσει μέχρι εκεί, χρειάστηκε να κάνει τη δική της υπέρβαση, πραγματοποιώντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1.84.
Μάλιστα, μέχρι αυτό το ύψος έφτασαν και η 4η, 5η και 6η του τελικού, με τη διαφορά ότι η μεν Δόση ξεπέρασε τα 1.84 μετά την τρίτη προσπάθεια, ενώ, οι άλλες αθλήτριες σε πιο πρώιμη προσπάθεια.
Για την ιστορία, πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η Γιαροσλάβα Μαχούτσικ (1.92) από την Ουκρανία, ασημένια ήταν η Αντελίνα Χαλίκοβα (1.90) και χάλκινη η Νατάλια Σπιριντόνοβα με 1.87.
Τέλος, να σημειώσουμε πως η Δόση για να φτάσει μέχρι την έβδομη θέση, προσπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 1.75 και 1.80 ενώ, στη συνέχεια, όπως προαναφέραμε, ξεπέρασε με τρίτη τα 1.84.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ