Σπυριδούλα Καρύδη και Παναγιώτα Δόση έφτασαν με άνεση στο χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 που ξεκίνησε το Σάββατο, στην Κατερίνη.

Σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των μεγάλων “ραντεβού” που έρχονται προσεχώς φαίνεται πως είναι οι δύο Κερκυραίες άλτριες, η Σπυριδούλα Καρύδη και η Παναγιώτα Δόση.
Αμφότερες οι αθλήτριες αγωνίστηκαν το Σάββατο σε τριπλούν και ύψος αντίστοιχα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στην Κατερίνη και δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες έφτασαν στην κατάκτηση της κορυφής.
Η Καρύδη, επί της ουσίας, καθάρισε τον αγώνα από το πρώτο της, κιόλας, άλμα, αφού “πέταξε” στα 13.55, επίδοση που είναι η δεύτερη κορυφαία της καριέρας της.
Εξίσου καλό, ήταν και το δεύτερο της άλμα, αφού “προσγειώθηκε” στα 13.5μ, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό της 13.61, την φέρνει (ακόμα) στην κορυφή της Ευρώπης, με συνέπεια, να αποτελεί ένα από τα φαβορί για το Πανευρωπαϊκό της Σουηδίας.
Οι αγώνες της Καρύδη, πάντως, στην Κατερίνη, δεν τελείωσαν, αφού την Κυριακή θα αγωνιστεί στο μήκος και για λόγους ξεκούρασης (αφού είχε κλειδώσει το χρυσό) δεν έκανε τα δύο τελευταία της άλματα.
Η Παναγιώτα Δόση, από τη μεριά της, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο… ρελαντί. Αφού, ξεπέρασε τα 1.82, την ώρα που η “ασημένια” πανελληνιονίκης Αναστασία Νταγκομίροβα έφτασε μέχρι τα 1.7μ.
Η Δόση προσπάθησε μετά, να σπάσει και το πανελλήνιο ρεκόρ της Μπακογιάννη (1.85), όμως, δεν κατόρθωσε να περάσει τα 1.86.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ