Τη Δευτέρα 24/06/2019 συνεδρίασε, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Γιάννη Κοντού, η ΝΟΔΕ Κέρκυρας, στην διευρυμένη της μορφή, πλαισιωμένη από τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ., και παρουσία του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών της εκλογικής περιφέρειας Κέρκυρας, αποτελούμενου από τους κ.κ. Στέφανο Γκίκα, Σπύρο Κροκίδη, Μαριλένα Μάστορα, Κώστα Καρβούνη και Ίνα Ταράντου.

Σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ Κέρκυρας:
Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υποψηφίων Βουλευτών και των μελών της Κομματικής Οργάνωσης, η σφυρηλάτηση της ενότητας του Κόμματος στην Κέρκυρα και η συνοπτική παρουσίαση του προγραμματικού λόγου του κάθε υποψηφίου.
Μετά τις τοποθετήσεις των υποψηφίων Βουλευτών, ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών της ΝΟΔΕ και ακολούθησε παραγωγική συζήτηση, με έναν σκοπό, αυτόν της όσο το δυνατόν καλύτερης πορείας της παράταξης στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, πράγμα για το οποίο εκφράστηκε μεγάλη αισιοδοξία από όλους. Αισιοδοξία, της οποίας την καλύτερη εγγύηση αποτελεί ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η πληρότητα του Προγράμματός μας και η δυνατή ομάδα των υποψηφίων Βουλευτών Κέρκυρας της ΝΔ.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ