Σε ανατροπή του ανακοινωμένου ψηφοδελτίου Κέρκυρας το οποίο, με τη σειρά του, είχε ανατρέψει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες.

 

altΈτσι, αν και πριν από μερικές ώρες η λίστα του συνδυασμού στο νησί των Φαιάκων περιελάμβανε το όνομα του δικηγόρου Αλέκου Αυλωνίτη στη θέση του Αλέκου Μιχαλά και τον Τάσο Τόμπρο εντός, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση στην οποία η τελική διαμόρφωση του ψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής ενώ δεν θα συμμετάσχει τελικά στις εκλογές η Μυρτώ Αλεξάκη, καθώς στη θέση της τοποθετείται η δικηγόρος Έφη Τσαγκαλίδου (φώτο).
Με δεδομένη τη συμμετοχή του Κώστα Παυλίδη και της Φωτεινής Βάκη, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα μείνει εκτός ο κ. Αυλωνίτης ή ο κ. Τόμπρος, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι από την Κουμουνδούρου η επιθυμία σε όλη την Ελλάδα είναι να δοθεί μεγάλη έμφαση στη διεύρυνση του ψηφοδελτίου με στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας αλλά και του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσωρινή απόσυρση του ονόματος του Αλέκου Μιχαλά από το ψηφοδέλτιο είχε να κάνει με την εξέταση περί του αν είχε ασυμβίβαστο λόγω της θέσης που κατέχει (αντιπεριφερειάρχης) στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ωστόσο, μετά την παροχή των σχετικών διαβεβαιώσεων από τους νομικούς του κόμματος, ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο και μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ