Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως επιβάλει σε Κέρκυρα ποινή αφαίρεσης βαθμών για οφειλές προς τον Σιόντη, με τους Φαίακες να έχουν μερικές μέρες προθεσμίας για να μην τιμωρηθούν οριστικά.

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών απειλείται η Κέρκυρα για οφειλές προς τον Σιόντη, από προσφυγή του ποδοσφαιριστή. Η εκδίκαση έγινε και δικαιώθηκε ο Γιαννιώτης άσος και πλέον, οι Φαίακες έχουν λίγες μέρες να δώσουν τα χρήματα στον ποδοσφαιριστή και να μην προχωρήσει η ΕΠΟ στην ενεργοποίση της ποινής.

Πλην της Κέρκυρας, αντίστοιχη ποινή επιβλήθηκε και στην Λάρισα, μετά από προσφυγή του Τριποτσέρη.

Η ανακοίνωση

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ.» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέφανου Σιόντη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 180/2019 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ πλέον τόκων, και ποσού τριακοσίων (300) ευρώ ως δικαστική δαπάνη, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ