Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία περιόδευσε το Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά και στους εμπορικούς δρόμους της Κέρκυρας και συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους αλλά και για τη σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος:
Οι υποψήφιοι βουλευτές, Αυλωνίτης, Βάκη, Παυλίδης, Τόμπρος, Τσαγκαλίδου, επεσήμαναν ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις σε όλους, η ΝΔ σκοπεύει να επαναφέρει πολιτικές που όχι μόνο θα πλήξουν τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα στρώματα, αλλά διακινδυνεύουν και τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας. Στην πραγματικότητα απειλεί να μας γυρίσει πίσω στις πιο σκοτεινές στιγμές της κρίσης και των μνημονίων για τα οποία άλλωστε φέρει και τη βασική ευθύνη.
Αντίθετα, μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα συνεχίσει με τις δεσμεύσεις της για την προστασία των πολλών στον τομέα της εργασίας, της πρόνοιας, της παιδείας, της υγείας, της ανάπτυξης. Οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές, καθώς η αδιαφορία ή η απογοήτευση μπορεί να υποθηκεύσουν το ίδιο τους το μέλλον. Γι’ αυτό το μέλλον θα πρέπει με καθαρή σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον τους να αποφασίσουν όλοι και όλες στις 7 Ιουλίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ