Στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της στην Κέρκυρα προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας, το πρωί της Τρίτης.

Όσο για τους υποψήφιους βουλευτές, αυτοί είναι οι εξής:

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΝΤΑ
Γεννήθηκε το 1960 στα Μελίκια Λευκίμμης. Είναι παντρεμένη με τον Κάντα Αριστοτέλη έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες στην Κέρκυρα και την Εύβοια.

ΜΑΙΡΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ
Γεννήθηκε στην Επίσκεψη Κέρκυρας το 1953. Κάτοχος διπλώματος Γαλλικής φιλολογίας στο Παρίσι και Ανωτέρας Σχολής Φυσικοθεραπευτών. Δούλεψε ως φυσικοθεραπεύτρια από το 1983 και τώρα είναι συνταξιούχος.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1971. Τέλειωσε Γυμνάσιο – Λύκειο στους Παξούς και είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού. Εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ασχολείται ενεργά με την τοπική αγροτική παράγωγη.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΤΟΥΣΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Βασιλική Ακαδημία της Χάγης και διδακτορικού στη Φιλοσοφία της Επιστήμης στο VUB των Βρυξελλών. Από το 2009 ζει στην Κέρκυρα. Ήταν μέλος του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου, με ενεργή πολιτική δράση στα κινήματα ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις (14 Περιφερειακά Αεροδρόμια, Ερημίτης, Ίσσος). Εργάζεται ως εργατοτεχνίτης.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΜΟΪΛΗΣ
Γεννήθηκε το 1955 στη Λευκίμμη. Είναι αρχιτέκτων-μηχανικός, απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Γένοβας Ιταλίας. Εξελέγη δύο φορές Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιουνίου 2012 και τον Ιανουάριο 2015. Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ήταν ένας από τους 25 Βουλευτές που συγκρότησαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Ανυπόταχτο Ιόνιο”.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ