Κείμενο κατά των τεσσάρων νυν υποψηφίων της «Κερκυραίων Δήμος» που μετακινήθηκαν εκεί από την παράταξη Νικολούζου εξέδωσε ο Γ. Καλούδης.

Σε αυτό αναφέρει τα εξής:

Οι μεταγραφές των τεσσάρων εν ενεργεία Αντιδημάρχων και Δημοτικών  Συμβούλων που εκλέχτηκαν με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ-Νικολούζου το 2014 απευθείας στο κομματικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  της  κα Υδραίου, σηματοδοτούν τον απόλυτο πολιτικό ευτελισμό και την συναλλαγή στην πλάτη των Κερκυραίων πολιτών.

Οι εκ των υστέρων παραιτήσεις τους σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ηθική και πολιτική κολυμβήθρα.

Φέρουν  ακέραιη την ευθύνη για τις αποφάσεις και την καταστροφική Δημοτική  Αρχή του κου Νικολούζου, της οποίας ήταν μέλη.  Οι ενέργειες τους εγείρουν ερωτήματα για το κριτήριο και το κίνητρο με το οποίο ενεργούσαν το τελευταίο διάστημα, από το κλείσιμο των μεταγραφών τους μέχρι την μεταπήδησή τους στην αντίπαλη πολιτική παράταξη;

– αυτό του μέλους της πλειοψηφίας με την οποία εξελέγησαν;
– η με αυτό της μειοψηφίας στην οποία εισέδυσαν;

Η κα Υδραίου  απέδειξε και πάλι, ότι η υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας δεν της εξασφαλίζει ούτε το πρόγραμμα, γι’ αυτό και υποκλέπτει το δικό μας,   ούτε στελέχη, γι’ αυτό και μεταγράφει στελέχη από την αποτυχημένη Δημοτική Αρχή του κ.  Νικολούζου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάδε έφη ο κύριος «Δεν Πληρώνω» και στη συνέχεια κρέμασε τους άτυχους πιστέψαντες αυτόν. Ο κ. Καλούδης καλό θα ήταν να προσγειωθεί στην πραγματικότητα της Κέρκυρας και όχι των φυλλαδίων και να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην Κέρκυρα.

    • Προς πληροφόρησή σας. Ακόμα δεν έχουν καν εκδοθεί αποφάσεις για τις υποθέσεις μή πληρωμής, επομένως δεν μπορεί κανείς να μιλάει για λανθασμένη επιλογή. Πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι όλοι εσείς είστε του τύπου ‘να μην προσπαθήσω καν…’, ‘δεν αλλάζει η κατάσταση- γιατί να προσπαθήσω κάτι διαφορετικό; ‘

      Aπό έτσι θα φάμε πολλή Ν.Δ. στη μάπα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ