Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, στην Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – ομιλία, το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας (Σαμαρά 6, στον πεζόδρομο) με θέμα: «Τα αδιεξοδα των μνημονίων: χρέη, εδαφικές διεκδικήσεις, εκχώρηση περιουσίας στο υπερταμείο. ΕΠΑΜ: η λύση και η επιλογή»

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ:
-θα αναλύσει τη σημερινή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις συνέπειες της υποτέλειας στους δανειστές.
-Θα αναφερθεί εκτενώς στην υποβάθμιση του τόπου μας, ως συνέπεια των μνημονιακών δεσμεύσεων και της «ελληνογερμανικής συνεργασίας» με τους ΟΤΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων και αποβλήτων.
-Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στα εθνικά μας θέματα («τσαμουριά», Μακεδονία, Αιγαίο, Θράκη), τις επικίνδυνες εξελίξεις για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και το ενδεχόμενο επιβολής μιας αντίστοιχης «συμφωνίας των Πρεσπών» για την ΑΟΖ και το Ιόνιο Πέλαγος.
-Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι πολιτικές και νομικές ενέργειες του ΕΠΑΜ κατά των μνημονίων, στην κατεύθυνση της ανατροπής του καθεστώτος κατοχής στη χώρα μας.

Μαζί με τον Δημήτρη Καζάκη, θα συμμετέχει και θα πραγματοποιήσει ομιλία το στέλεχος του ΕΠΑΜ, Ειρήνη Αντωνίου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ, μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, με ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ