Η κερκυραϊκή ομάδα επιβλήθηκε με 2-0, στο ΕΑΚΚ, του Ηροδότου κι έκανε καλό βήμα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Super League 2.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο στόχος της Κέρκυρας έχει μετατραπεί από την άνοδο (αρχικός), στην εξασφάλιση της συμμετοχής της στην επόμενη Super League 2. Κάτι που για να επιτευχθεί θα πρέπει να τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα της φετινής Football League.
Ένας στόχος, που τουλάχιστον, μετά το σαββατιάτικο, άνετο, 2-0 επί του Ηροδότου πλησίασε πιο κοντά.
Στην “πρώτη”, λοιπόν, του Τάσου Θέου στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, οι Φαίακες δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες ώστε να κάμψουν την αντίσταση των αδύναμων Κρητών.
Και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Ο Σιατραβάνης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 22’ με τρομερό βολέ έξω από την περιοχή, ενώ, λίγο αργότερα, ο Τουράμ άγγιξε το δεύτερο κερκυραϊκό τέρμα, όμως, τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο κίπερ του Ηροδότου. Το ίδιο συνέβη και δύο λεπτά πιο μετά, με τον Μότα αυτή τη φορά να μην κατορθώνει να νικήσει τον Τσιγγίρη.
Στην επανάληψη, ο Σιαλμάς απείλησε στο ξεκίνημά της, όμως, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο… Πασάς. Που προειδοποίησε στο 60’ με ψαλίδι και εφτά λεπτά αργότερα κλείδωσε οριστικά την κερκυραϊκή νίκη.
Μια νίκη που θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο, όταν οι παίκτες του Θέου δημιούργησαν, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως, με Κρητικό και Πασά.

Ρέφερι του ματς ήταν ο Μπαΐλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη (από την ίδια ΕΠΣ) και Κωνσταντίνο Γιάντση (Ημαθίας).

Κέρκυρα (Τ. Θέος): Κουτσαβασίλης, Σανδραβέλλης, Αναστασίου, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Νίκιτς, Μότα (83΄Μίσκου), Σιατραβάνης, Τουράμ (63΄ Κόντος), Ζορμπάς (60΄ Κρητικός), Πασάς.

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Τσιγγίρης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης (51΄Ηλιάδης), Ανδρέου, Αrcilesi, Νυχτάρης (72΄Zaborowski), Μπαρέτας, Τούγλης, Αγγελούδης (41΄Σιαλμάς),  Γκούφας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ