Η ΠΕ Κέρκυρας ανακοίνωσε πως από την Τρίτη εκτελούνται εργασίες για την ασφαλτόστρωση στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τη συμβολή της Εθνικής Οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας με την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη μέχρι τον κόμβο Ποταμού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα προσωρινά θα διεξάγεται με εναλλάξ διακοπή-εκτροπή των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων εκατέρωθεν της οδού. Θα τοποθετηθούν σχετικές προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες για την πλήρη ενημέρωση των οδηγών και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις οδηγίες που θα τους δίδονται, ιδίως όμως να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα περιορίζοντας ταυτόχρονα την μέγιστη ταχύτητά τους στα 20 χλμ/ώρα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ