Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι, για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών της ΔΕΥΑΚ, στην θέση «Γέφυρα Κάιζερ» της Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα από την 09:00 ώρα της Τετάρτης 27-03-2019 και έως και την 09:00 ώρα της Παρασκευής 29-03-2019 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο συγκεκριμένο σημείο.
Για την ομαλή κίνηση των οχημάτων θα εφαρμοστούν επιπλέον οι ακόλουθες εκτροπές της κυκλοφορίας:
Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την πόλη της Κέρκυρας με κατεύθυνση το νότιο τμήμα του νησιού στην διασταύρωση της Ε.Ο Κέρκυρας – Λευκίμμης και Ε.Ο Γύρου Αχιλλείου (διασταύρωση Βρυώνη) , με κατεύθυνση των οχημάτων προς Γαστούρι-Αχίλλειο-Μπενίτσες.
Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την νότια Κέρκυρα με κατεύθυνση την πόλη της Κέρκυρας, στις διασταυρώσεις της Εθνικής Οδού Λευκίμμης- Κέρκυρας με την Επαρχιακής οδού Στρογγυλής-Αγίων Δέκα (Γέφυρα Μεσογγής) , καθώς και στον κόμβο Μωραϊτίκων, με κατεύθυνση των οχημάτων προς Στρογυλλή-Αγ. Δέκα, Κυνοπίστες, Μηλιά.
Μονοδρόμηση της οδού Γύρου Αχιλλείου (από το τμήμα της οδού από το Αχίλλειο προς την περιοχή Φαληράκι),με κατεύθυνση των οχημάτων από Αχίλλειο προς Μπενίτσες, (μόνο κάθοδος).

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ

Γίνεται γνωστό ότι λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης περιοχής Περάματος-Τσάκι Μπενιτσών θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αυτής στη θέση «Γέφυρα Κάιζερ».
από ώρα 09:00 το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019
μέχρι ώρα 09:00 το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2019
Η διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:
Τα οχήματα που θα κινούνται από την Νότια Κέρκυρα προς την πόλη της Κέρκυρας θα εκτρέπονται στο σημείο της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Λευκίμμης-Κέρκυρας με την Ε.Ο. Στρογγυλής-Άγιοι Δέκα.
Τα οχήματα που θα κινούνται από την πόλη της Κέρκυρας προς την Νότια Κέρκυρα θα εκτρέπονται στο σημείο της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Κέρκυρας – Λευκίμμης με την Ε.Ο. Γύρου Αχιλλείου με κίνηση προς Γαστούρι

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ