Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συμβουλευτικού Σταθμού της Μονάδας Απεξάρτησης ΔΙΑΠΛΟΥΣ της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Νοσοκομείου Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 7/1/2019, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα κρατουμένων Κέρκυρας, μουσική εκδήλωση με αφορμή το εορταστικό πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων, για τους τρόφιμους που ακολουθούν το πρόγραμμα απεξάρτησης.

Οπως αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου:
Οι εκδηλώσεις αυτές, πέρα από τις ψυχαγωγικές τους πλευρές, δίνουν την δυνατότητα μιας διαδραστικής σχέσης, μεταξύ της κοινωνίας και των κρατουμένων συνανθρώπων μας και βοηθούν στις διαδικασίες κοινωνικής ένταξης.
Και για αυτούς τους λόγους, θεωρούμε αυτήν την εκδήλωση ως αφετηρία, για την δημιουργία αντίστοιχων δράσεων.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μαζί με τους θεραπευόμενους και τα μέλη της Θεραπευτικής Ομάδας του ΔΙΑΠΛΟΥ, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κος Κώστας Νικολούζος, ο Αν/ρχης Κοινωνικής Πολιτικής Ιονίων Νήσων κος Αλέκος Μιχαλάς, ο Δ/της του Γ.Ν.Κέρκυρας κος Φοίβος Κακαβίτσας η Υπ/τρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας κα Σταύρου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και φίλων ΔΙΑΠΛΟΥΣ Κα Τερέζα Φαρούγγια.
Η μουσική εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος «δυο λαλούν…» με τον Μίλτο Σελλά και την Ξένια Πάλλα.ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ