Ο βοηθός του Δ. Σπανού έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στους τρεις παράγοντες που κέρδισε η κερκυραϊκή ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Στοΐλας δήλωσε:

«Σήμερα κάναμε μια πραγματικά σπουδαία νίκη γιατί κερδίσαμε τρεις παράγοντες. Την Δόξα Δράμας έναν πολύ εξαιρετικό αντίπαλο τον κακό αγωνιστικό χώρο που αντιμετωπίσαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και τον διαιτητή που έπαιξε μεγάλο ρόλο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος δεν άφησε το σκορ να μεγαλώσει και να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια.

Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση συνέχεια αυτής με τον Καραϊσκάκη, παρά την ήττα, στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και αυτό δείχνει ότι έχει προσωπικότητα η ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτούς που έπαιξαν, από αυτούς που μπήκανε σαν αλλαγή και από αυτούς που δεν αγωνίστηκαν και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής.

Αγωνιστικά πιστεύω ότι εκτός από τα πρώτα τέσσερα πέντε λεπτά που δεν μπήκαμε καλά και ο αντίπαλος μας δημιούργησε δύο- τρεις καταστάσεις. Από εκεί και πέρα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Πετύχαμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είναι πλέον μια απλή νίκη, μια αυτονόητη νίκη για εμάς.

Τώρα αυτό που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, μια εξαιρετική και έμπειρη ομάδα με έμπειρο προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε την ίδια νοοτροπία θα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε με μια εμφάνιση σαν την σημερινή».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ