Κείμενο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας για το ζήτημα των επιδοτήσεων, καθώς, αναφέρει πως «προστέθηκε άλλο ένα πρόβλημα για την Κέρκυρα εν μέσω Φθινοπώρου.»

Η ανακοίνωση
Πάνω από 1000 ελαιοπαραγωγοί της Νότιας Κέρκυρας δεν πήραν φέτος την επιδότηση τους ή την πήραν <<κουτσουρεμένη>>.
Μετά την διενέργεια τηλεπισκόπησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε πληθώρα ελαιοκτημάτων της νότιας Κέρκυρας (τυχαίο άραγε;) προέκυψαν αμφιβολίες για την εκμετάλλευση κάποιων εκτάσεων. Η επίσημη εκδοχή του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ότι έχουν βρεθεί πολλά λάθη αγροτεμαχίων σε περιοχές τις Νότιας Κέρκυρας, τα οποία εξετάζονται.
Το αποκορύφωμα δε της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί οι ελαιοπαραγωγοί θα πρέπει να υποβάλλουν ενστάσεις και να υποβληθούν σε μια αναίτια ταλαιπωρία, ενώ η δυνατότητα της υποβολής ενστάσεων από τους δικαιούχους ενεργοποιήθηκε μόλις σήμερα το πρωί (μετά από αρκετές μέρες απραξίας).
Έτσι χάθηκαν η κινδυνεύουν να χαθούν χρήματα επιδοτήσεων που, σε δύσκολες εποχές, είναι απαραίτητα για την επιβίωση των ελαιοπαραγωγών και των οικογενειών τους. Είναι χρήματα χαμένα από την Κέρκυρα και την οικονομία της.
Ας δώσουν λοιπόν μια εξήγηση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ας απαντήσουν και οι δυο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προς τους ελαιοπαραγωγούς της Νότιας Κέρκυρας και τις οικογένειές τους:
Γιατί οι έλεγχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ έγιναν αποκλειστικά και μόνο στο Νότο, που ήδη είναι τόσο πολύπαθος;
Είναι τυχαίο;
Γιατί όλοι αυτοί οι παραγωγοί πρέπει να υποβληθούν σε διαδικασίες ενστάσεων και γιατί να μην λύσει το πρόβλημα ο ίδιος ο ΟΠΕΚΕΠΕ με επιμέρους αυτεπάγγελτους ελέγχους στα ακίνητα που φαίνονται ως προβληματικά;
Αναμένουμε τις απαντήσεις…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ