Συνάντηση αυτοδιοικητικών στελεχών διοργάνωσε η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, μέσα απο την οποία αποφασίστηκε πως η κεντροαριστερά πρέπει να δώσει ισχυρό παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανακοίνωση

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της εκστρατείας που ξεκίνησε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που στόχο έχει την αλλαγή του κράτους μέσα από την ουσιαστική ενδυνάμωση της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, πραγματοποίησε την 12.09.2018 συνάντηση αυτοδιοικητικών στελεχών, φίλων και μελών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Μεσά από γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά η κοινή πεποίθηση Επτανησίων και Κερκυραίων πολιτών, ότι Περιφέρεια και Δήμος Κέρκυρας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Στην περιφέρεια το μηδενικό έργο πιστοποιεί την ανυπαρξία του Περιφερειάρχη. Στον Δήμο τα καθημερινά βουνά σκουπιδιών με την αγανάκτηση πολιτών και τουριστών που τα συνοδεύουν, η κατάσταση των δρόμων, των σχολείων, των υποδομών και των υπηρεσιών αποδεικνύουν την τραγική αποτυχία της Δημοτικής αρχής.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ
Η βούληση της τεράστιας πλειοψηφίας των στελεχών που παρέστησαν στην σύσκεψη, όπως εκφράστηκε μέσα από τις τοποθετήσεις τους είναι ότι ο πολιτικός χώρος της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, πρέπει να είναι δυναμικά και συγκροτημένα, ΠΑΡΟΝ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στην Περιφέρεια και στον Δήμο.
Θα στηρίξουμε και θα συγκροτήσουμε αυτόνομα ψηφοδέλτια σε Δήμο και Περιφέρεια, χωρίς στερεότυπα και ιδεολογικές αγκυλώσεις αλλά που θα βασίζονται σε διαχρονικές αρχές, όπως ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ και που θα έχουν πραγματικό και εφαρμόσιμο σχέδιο δράσης.
Τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν και θα στηρίξουμε – με αξιολόγηση της κοινωνικής και αυτοδιοικητικής τους στάσης – θα πρέπει να δώσουν ουσιαστικές εγγυήσεις ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ.

Από λόγια , ανεφάρμοστα σχέδια και απίθανες κολοτούμπες ο κόσμος έχει χορτάσει.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα μέλη , τους φίλους και τα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συνεχίσει ανάλογες αυτοδιοικητικές και πολιτικές πρωτοβουλίες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ