Συγχαρητήριο κείμενο από το ΔΣ της ΦΕΚ Καποδίστριας προς το μουσικό σώμα της Φιλαρμονικής με αφορμή την συναυλία που παρουσίασε την Παρασκευή στην Άνω Πλατεία.

Η ανακοινωση

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Γραμμένος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας “ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”, συγχαίρουν το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής για την άψογη και υποδειγματική Συναυλία που παρουσίασαν στο Πάλκο της Άνω Πλατείας, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του νησιού μας για το Θαύμα του Πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα, της απαλλαγής εκ της πολιορκίας των Οθωμανών Τούρκων το 1716.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Μουσικό Σώμα για την σημερινή εμφάνισή του στη Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ειδικότερα, απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στον Αρχιμουσικό της Φ. Ε. “Καποδίστριας” κ. Δημήτριο Παπικινό, τους Αναπληρωτές Αρχιμουσικούς κ.κ. Γεώργιο Ρέγγη και Νικόλαο Καίσαρη, και όλους τους συνεργάτες τους για το αθόρυβο και αποτελεσματικό έργο που επιτελούν και προσφέρουν στην Φιλαρμονική “Καποδίστριας”.

Χρόνια πολλά στη Φιλαρμονική μας, μουσικούς και τεχνική ηγεσία.
Χρόνια πολλά στα νέα παιδιά, τους νέους μουσικούς μας που σήμερα είχαν την πρώτη τους εμφάνιση.
Χρόνια Πολλά στην Κέρκυρα

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ