Συγχαρητήρια ανακοίνωση της παράταξης της Μερόπης Υδραίου προς την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, που διακρίθηκε στη Βιέννη.

Η ανακοίνωση

Η δημοτική παράταξη «Κερκυραίων Δήμος» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το ιστορικό σωματείο «Χορωδία Κέρκυρας» για την υψηλή διάκριση που απέσπασε η πολυβραβευμένη Παιδική Χορωδία της. Συγκεκριμένα το παιδικό τμήμα της «Χορωδίας Κέρκυρας» κατέλαβε την πρώτη θέση (Χρυσό Δίπλωμα) σε Διεθνή Διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2018 στην πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής μουσικής Βιέννη (Αυστρία).
Ταυτόχρονα εκφράζει και τις θερμές ευχαριστίες της προς τον πολιτισμικό Οργανισμό «Χορωδία Κέρκυρας», ο οποίος απέδειξε ότι συλλειτουργεί υποδειγματικά σε όλα τα επίπεδά του. Η πραγματικότητα αυτή απέφερε το επιτυχημένο αποτέλεσμα και οφείλεται σε όλους τους συντελεστές , ήτοι στον Πρόεδρό της και τα μέλη του Δ.Σ. της Χορωδίας, στους γονείς και τους χορωδούς (μικρούς και μεγάλους), αλλά πρωτίστως στη χαρισματική μαέστρο της κα Χριστίνα Καλλιαρίδου.
Η πορεία της Χορωδίας μας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και τεκμήριο ότι η Κέρκυρα διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις που χάνονται ή αγνοούνται. Η αξιοποίηση όλων αυτών των δυνάμεων θα καταστήσει την Κέρκυρα εμβληματικό σημείο αναφοράς στον Πολιτισμό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ