Δύο συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας, η μια προς την Παιδική Χορωδία της Κέρκυρας κι η άλλη, προς την αθλήτρια του στίβου, Σπυριδούλα Καρύδη.

Οι ανακοινώσεις

Προς
κ. Τάκη Μεταλληνό
Πρόεδρο Χορωδίας Κέρκυρας
& Μέλη Δ.Σ.
Κοιν.:
κα Χριστίνα Καλλιαρίδου Μαέστρο Χορωδίας Κερκύρας

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητή Μαέστρο,

Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να συγχαρώ την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας για την τιμητική διάκριση του απέσπασε στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ της Βιέννης, με την εξαιρετική τους συμμετοχή και απόδοση όπου και κατέκτησαν την πρώτη θέση!
Η διάκριση αυτή, η οποία τιμά όλους τους Κερκυραίους, συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και στην προβολή της Κέρκυρας σε διεθνές επίπεδο. Με σεβασμό στην τοπική ιστορία και στην παράδοση, η Παιδική Χορωδία απέδειξε σε έναν διαγωνισμό υψηλών απαιτήσεων ότι η Κέρκυρα δικαίως πρωτοπορεί στη διεθνή χορωδιακή κοινότητα!
Συγχαρητήρια και πάλι για τη σημαντική αυτή διάκριση και επιτυχία, αποτέλεσμα συγκροτημένης και επίπονης προσπάθειας μιας ομάδας παιδιών και συντελεστών, οι οποίοι με όραμα, θέληση και ευαισθησία «προσέγγισαν» και εξέπληξαν ευχάριστα το μουσικόφιλο κοινό της Ευρώπης!

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας

Κώστας Νικολούζος


 

Προς
Πρόεδρο &Δ.Σ. Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου
Κοιν.: Σπυριδούλα Καρύδη
Αθλήτρια Κ.Γ.Σ.
Κοιν.:
Παύλο Σκορδίλη- Προπονητή Κ.Γ.Σ.

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να συγχαρώ τη Διοίκηση και τους προπονητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου για τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες των αθλητών σας και τις διεθνείς διακρίσεις που κατακτούν στο χώρο του αθλητισμού.
Απευθυνόμενος ειδικότερα στην αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη , τη συγχαίρω θερμά για τις εντυπωσιακές νίκες και τα πανελλήνια ρεκόρ που συνεχώς σημειώνει τόσο στο άλμα εις μήκος όσο και στο τριπλούν, αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.
Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο τριπλούν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρακές, το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιορ 2018 στο άλμα ειςμήκος καθώς και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν που σημείωσε στο ίδιο πρωτάθλημα, αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο της κερκυραίας αθλήτριας.
Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και των προπονητών του,που αγωνίζoνται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά.
Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να συγχαρώ προσωπικά τον Παύλο Σκορδίλη – προπονητή της κορυφαίας αθλήτριας – ο οποίος με μαχητικότητα, συνέπεια και ήθος υπηρετεί το χώρο του αθλητισμού, επιτυγχάνοντας υψηλούς στόχους και διεθνείς διακρίσεις.
Εύχομαι στην Σπυριδούλα – το «δικό μας παιδί» – υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας
Κώστας Νικολούζος

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ