Συνελήφθησαν συνολικά 493 άτομα στα Ιόνια νησιά και εξιχνιάστηκαν 132 υποθέσεις που αφορούσαν ανθρωποκτονία, κλοπές και διαρρήξεις, τη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλα αδικήματα.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Απριλίου 2018, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.
Αναλυτικά:
1. Συνελήφθησαν συνολικά (493) άτομα, από τα οποία (181) στην Κέρκυρα, (138) στη Ζάκυνθο, (94) στην Κεφαλονιά και (80) στην Λευκάδα.
Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν μία (1) ανθρωποκτονία, (8) για κλοπές-διαρρήξεις, (33) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (52) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (132) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
(1) υπόθεση ανθρωποκτονίας
(22) υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις,
(32) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και
(77) για άλλα αδικήματα

3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:

Ακατέργαστη Κάνναβη: 1.114,4 γραμμάρια
Δενδρύλλια κάνναβης: 14
Πιστόλια, Replica,Περίστροφα, Κρότου: 4
Κυνηγετικά όπλα: 24
Φυσίγγια: 319
Παιδικά αθύρματα: 6.300

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ