Η Κέρκυρα υποκλίθηκε στο ταλέντο της κι εκείνη ύμνησε το νησί με τον πιο ποιητικό τρόπο.
Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήρθε στο νησί, έμεινε αρκετές ημέρες για πρόβες ενόψει των δύο μεγάλων sold out συναυλιών που έδωσε με την Φιλαρμονική Γαστουρίου, περιηγήθηκε στο νησί και απαθανάτισε μοναδικά τοπία δηλώνοντας την αγάπη της για την Κέρκυρα«Σαν παιδική ζωγραφιά , πόρτες και παραθύρια στέγες με κεραμίδια στα σύννεφα που τρέχουνε πλαγίως… Κέρκυρα γεμάτη χρώματα και μουσική (ευχαριστούμε για τα sold out) Φιλιά (120 χρόνια Φιλαρμονική Γαστουρίου και το ταξίδι συνεχίζεται», έγραψε ευχαριστώντας τους Κερκυραίους για την αγάπη τους.

Όσο για τις συναυλίες τι να πρωτοπεί κανείς. Για μια εμφάνιση ξεκίνησαν οι οργανωτές, ήταν τόση όμως η ανταπόκριση του κόσμου που οι εμφανίσεις έγιναν δύο και ήταν sold out από νωρίς.
Ο συγχρονισμός Φιλαρμονικής – Άλκηστης τέλειος, η χημεία περίφημη και η Πρωτοψάλτη σε μεγάλα κέφια, τραγούδησε δικά της και άλλα αγαπημένα τραγούδια, χόρεψε, συγκινήθηκε και υποκλίθηκε στην Κέρκυρα και το κοινό της που την αντάμειψε με πολλά – πολλά χειροκροτήματα.
Το μεγαλύτερο όμως και πιο μεγάλο χειροκρότημα στη Φιλαρμονική Γαστουρίου που συνεχίζει χρόνια τώρα να δουλεύει μεθοδικά και να προσφέρει καταπληκτικές εκδηλώσεις. Πάντα τέτοια!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ