Στους 3 πιο περιζήτητους προορισμούς των Ρώσων ταξιδιωτών είναι η Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018 σύμφωνα με τα στοιχεία προκρατήσεων που παρουσίασαν οι ρώσοι τουρ οπερέιτορ Coral Travel και Sunmar σε κοινή συνέντευξη τύπου.Στον Sunmar, έως και τις αρχές του Μαρτίου, οι προκρατήσεις δείχνουν άνοδο 15% για την Ελλάδα, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ η Τουρκία έχει άνοδο 192% και η Τυνησία 107%. Το σύνολο των προκρατήσεων παρουσιάζει ετήσια αύξηση 122%.
Στον Coral Travel, στις πρώτες θέσεις βρίσκεται η Τουρκία (+141%) και η Τυνησία (+77%).
Το σύνολο των προκρατήσεων στην Coral Travel παρουσιάζει αύξηση 73% σε σχέση με πέρυσι.
Όσον αφορά το πτητικό πρόγραμμα της Coral Travel, προσφέρονται πτήσεις για την Κρήτη από 15 ρωσικές πόλεις, για τη Ρόδο από 7 και για την Κέρκυρα και Κω μόνο από τη Μόσχα.
Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει 660 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών στα ελληνικά νησιά. Τα 26 είναι αποκλειστικά, στα οποία περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία του ομίλου Μήτση ενώ προσφέρονται και 9 με το κόνσεπτ οικογενειακών διακοπών Coral Sun Family Club.
Στον Coral Travel, αυτό το καλοκαίρι, το 94% του συνόλου των αεροπορικών θέσεων για Τουρκία και Ελλάδα προσφέρεται με εγγύηση ξενοδοχειακού δωματίου.
Το αντίστοιχο ποσοστό για την Ισπανία φθάνει το 55%, για την Ταϋλάνδη στο 53%, για τη Βουλγαρία το 79%, για την Ιταλία το 78%, για την Τυνησία το 86%, για την Κύπρο το 65% και για τις Μαλδίβες το 20%.

Πηγή: tornosnews.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ