Η Δ/νση Αστυνομίας Κέρκυρας και το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας γνωστοποίησε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή των Βαΐων.

Ανακοινώνεται ότι, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας και το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας κατά τη διάρκεια της Λιτάνευσης του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα την Κυριακή των Βαΐων (01-04-2018) και ώρα 11:00 θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της Λιτανείας.

Ιδιαίτερα εφίσταται η προσοχή στις οδούς  Αρσενίου (Μουράγια), Δόνζελοτ, Κ. Ζαβιτσιανού, Νικ. Θεοτόκη, Δημάρχου Κόλλα, Πλατεία Αγίου Αθανασίου (Ιόνιος Βουλή), Ζαμπέλη, Μουστοξύδου, Καποδιστρίου, Αγωνιστών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παλαιά Ανάκτορα

Εκτροπή και διαχείριση της κυκλοφορίας από ρυθμιστές στις κεντρικές οδικές αρτηρίες

Η απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων θα τεθεί σε ισχύ από τις 06:00 της 01-04-2018 και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε πλήρη ισχύ από τις 10:00

Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τις υποδείξεις των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη κίνηση της πομπής της Λιτανείας.

Επισημαίνεται ότι οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορούν την παράνομη στάθμευση και την κίνηση αντίθετα με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα και τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα κατά μήκος της διαδρομής της Λιτανείας θα απομακρύνονται από γερανοφόρα οχήματα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ