Ξεκινά στο μεγαλύτερο ιδιωτικό βρετανικό δίκτυο ITV, ο τρίτος κύκλος της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς «The Durrells», η οποία είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη στην Κέρκυρα.

Όπως είναι γνωστό η σειρά έχει δημιουργήσει μέγιστα οφέλη για τον τουρισμό από την Μ. Βρετανία με το νησί των Φαιάκων και τις ομορφιές του να πρωταγωνιστούν στους βρετανικούς δέκτες, έχοντας κατακτήσει απίστευτη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.
Οι προηγούμενοι δύο κύκλοι απέκτησαν φανατικό κοινό και η τρίτη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα είναι και η τελευταία.

Ειδικότερα, τα έργα και οι ημέρες μιας από τις πιο επιφανείς οικογένειες της Βρετανίας, των Ντάρελ, έγιναν τηλεοπτική σειρά με τρελή τηλεθέαση και ενώ κανείς στην Αγγλία δεν προσδοκούσε τέτοια τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, ενδεχομένως αυτή να οφείλεται στο συνδυασμό της ποιοτικής δουλειάς και των πανέμορφων κερκυραϊκών τοπίων!

Η έναρξη του τρίτου κύκλου των Durrells θα πραγματοποιηθεί στην prime time ζώνη τηλεθέασης, στις 8μ.μ., την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Σημειωτέον ότι η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα από τον OTE TV αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί η έναρξη της νέας περιόδου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ