Από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει εκ νέου ο τακτικός εργαστηριακός έλεγχος μέσω τακτικών ραντεβού, σε ασθενείς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εργαστηριακό έλεγχο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου:Έτσι λύνεται μετά από 3 σχεδόν χρόνια το πρόβλημα της αναστολής λειτουργίας που είχε αποφασιστεί λόγω δημοσιονομικών κριτηρίων από την τότε διοίκηση. Υπενθυμίζουμε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Κέρκυρα, ήδη εξυπηρετεί τους ασθενείς στον δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τόσο στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (Αστικού τύπου- πρώην Π.Ε.Δ.Υ.- πρώην Ι.Κ.Α.), όσο και στα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας (Λευκίμμης. Αγίου Μάρκου, Αγίου Αθανασίου).
Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας θα υπάρξει εξυπηρέτηση 35 πολιτών ημερησίως, αριθμός αυξημένος σε σχέση με το παρελθόν. Με την έναρξη των τακτικών ραντεβού για εργαστηριακό έλεγχο έχει προβλεφθεί η εξυπηρέτηση, τόσο των ανασφάλιστων με συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού, όσο των ασφαλισμένων, αλλά και των ασθενών που εξυπηρετούνται στα ευαίσθητα τμήματα των εξωτερικών ιατρείων ογκολογικού και αιματολογικού, όσο και ο έλεγχος πήξεως που γίνεται στους ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων της καρδιολογικής κλινικής.
Τα ραντεβού θα κλείνονται, σε ασθενείς (ασφαλισμένους και ανασφάλιστους) που έχουν ηλεκτρονικό παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, είτε απευθείας στη γραμματεία των τακτικών ιατρείων του νοσοκομείου, είτε μέσω τηλεφωνικών ραντεβού στον αριθμό 2661030062 από τις 09.00 έως τις 13:00 κατά τις εργάσιμες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ