Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Φιλαρμονική Γαστουρίου σε μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο στις 10 Μαρτίου.

Η φιλαρμονική  «Ομόνοια» Γαστουρίου συμπληρώνει στις 10 Μαρτίου 120 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα πολιτισμικά δρώμενα της Κέρκυρας και γιορτάζει με τη παρουσία της σπουδαίας ερμηνεύτριας  Άλκηστης Πρωτοψάλτη την επέτειό της.

Η εκ των κορυφαίων Ελληνίδων ερμηνευτριών αποδέχθηκε με χαρά τη πρόσκληση της  Ομόνοιας και έπειτα από την πολύ επιτυχημένη προ ετών συνεργασία τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 10 Μαρτίου 2018.
Αμφότεροι οι συμμετέχοντες υπόσχονται μια συναρπαστική παράσταση, εξόχως ποιοτική κάτι που είναι και χαρακτηριστικό γνώρισμα των εμφανίσεων τόσο της ερμηνεύτριας όσο και της φιλαρμονικής. ‘Άλλωστε οι διθυραμβικές κριτικές της προηγούμενης συνεργασίας τους, όπου περισσότερο από 10.000 θεατές απόλαυσαν, υπόσχονται από μόνες τους μια βραδιά μουσικής πανδαισίας.
Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου αναμένεται να βρεθούν περίπου 80 μουσικοί της φιλαρμονικής και μαζί με την ‘Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα απαρτιζόμενο από τη δισκογραφία της ερμηνεύτριας και από τη πολύ πετυχημένη φετινή της συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Φιλαρμονική «Ομόνοια» έχοντας εκπληκτική χημεία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στη Κέρκυρα στις 10/3/2018 ενώ η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και εκτός Κέρκυρας με παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και οι πιο γρήγοροι θα είναι και οι πιο τυχεροί αφού τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα.
Info: Γενική είσοδος 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Corfuland Shop (Αλ. Κοέν 2), Speedex Courier (Κουλίνες) και στην είσοδο του Δημοτικού θεάτρου. Τηλεφωνική πώληση: 6977044286

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ