Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στις ληστείες ήταν δύο Κερκυραίοι που το τελευταίο τους… κατόρθωμα ήταν η κλοπή τουριστικού λεωφορείου (!) το οποίο, μετά από μία καταδίωξη, συνελήφθη από την Αστυνομία!

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε σωρεία παράνομων πράξεων, μεταξύ των οποίων διαρρήξεις σε αυτοκίνητα και κατοικίες, διάρρηξη σε παρεκκλήσι ενώ σήμερα το μεσημέρι κατέληξε στο να κλέψει τουριστικό λεωφορείο με το οποίο ακολούθησε «τρελή πορεία» (!) ξεκινώντας από τη βόρεια Κέρκυρα και καταλήγοντας στο Κοντόκαλι, αφού προηγουμένως προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ και πινακίδες οδικής σήμανσης!
Το τουριστικό λεωφορείο, εντοπίστηκε μετά από την καταγγελία του ιδιοκτήτη του για την κλοπή του, με αρκετές υλικές ζημιές, σταθμευμένο κοντά στο Κοντόκαλι.
Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για σωρεία κατηγοριών, μεταξύ αυτών, την κλοπή, τη διάρρηξη, την πρόκληση υλικών ζημιών και πολλά άλλα αδικήματα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ