Η Μερόπη Υδραίου εξέφρασε μέσω ανάρτησής της στο facebook, τις ευχαριστίες της προς τους ιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό που την ανέλαβε μετά το πρόσφαρο ατύχημά της.

Αναλυτικά, αναφέρει στην ανάρτησή της τα εξής:

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Ιατρούς που με ανέλαβαν μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστην και κυρίως τους κ.κ. Νίκα, Στ.Νικολουζο,Ψαράκη, Μάνδυλα, Χριστοδούλου, Μπούκα, τους Ειδικευόμενους Ιατρούς, το Νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. για τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά την σύντομη παραμονή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ζητώ συγνώμη, αν παραλείπω κάποιον λόγω της κατάστασής μου. Επίσης, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της τροφοδοσίας και της καθαριότητας του Γ.Ν.Κ. για την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά και την καλοσύνη τους.
Όσοι έχουν νοσηλευτεί στο Γ.Ν.Κ. γνωρίζουν ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κυριολεκτικά «κρατάει Θερμοπύλες», προσφέροντας φροντίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας, υπό αντίξοες συνθήκες, με μεγάλες πραγματικά ελλείψεις, τόσο σε υλικοτεχνικά μέσα, όσο, και κυρίως, σε ανθρώπινο δυναμικό, γι’ αυτό τους εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και το σεβασμό μου.
Είναι υποχρέωσή μας και είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε στην κοινωνία μας, αν από όποια θέση κι αν υπηρετούμε τον τόπο μας, δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα στον τομέα της υγείας. Επιβάλλεται να διεκδικούμε αδιάκοπα, υπεύθυνα και δυναμικά τη βελτίωση των συνθηκών, αφού αφορούν στο πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία και ζωή των συνανθρώπων μας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ