Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου προς όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της, ενώ, παράλληλα υπόσχεται πως ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Η ανακοίνωσηΔώσαμε έναν δυνατό και τεκμηριωμένο αγώνα, με θεσμικές πσρεμβάσεις για να μην ιδιωτικοποιηθεί, μέσω του θεσμού της υποχρεωτικής δισμεσολάβησης η 3η συντεταγμένη εξουσία, η Δικαιοσύνη
Για να μην βιασθεί ο σκληρός πυρήνας του Συντάγματος που επιτάσσει το δικαίωμα προσφυγής του πολίτη στη Δικαιοσύνη να μην υφίσταται κανέναν περιορισμό.
Για να μην περάσει και να μην εφαρμοσθεί η υποχρεωτική διαμεσολάβηση που χαρατσώνει ακόμα πιο πολύ το λαό, κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους κσι τους φτωχούς φτωχότερους παραδίδοντάς τους ως έρμαια σε κερδοσκόπους και κηρύσσει νέο διωγμό κατά των Δικηγόρων ως υπερασπιστών των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Ευχαριστούμε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων το οποίο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του δημοκρατικού αγώνα των Δικηγόρων Κέρκυρας και όλης της Ελλάδας (πλην Δ.Σ. και διαμεσολαβητών Αθηναίων). Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μωραίτη, τον Γραμματέα κ. Δημήτρη Μπιάνκη και τους Επικεφαλής των Παρατάξεων κ.κ. Σπύρο Σπύρου, Γι.ώργο Τσιλιμιδό, Θεόδωρο Γουλή, Αλέξανδρο Δεσύλλα, Τάσο Σαλβάνο, και Χρήστο Άνθη.Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Κώστα Νικολούζο, τη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Μουζακίτη και τους Επικεφαλής των Παρατάξεων κ.κ. Μερόπη Υδραίου, Ιωάννη Τρεπεκλή και Χαράλαμπο Χαραλάμπους που υπέγραψαν κοινή δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα μας.

Οι Δικηγόροι είναι κομμάτι του Λαού και μπήκαν πλέον στη πρωτοπορία του αγώνα για περισσότερη δημοκρατία σε βάρος του ολιγρχικοπυ συστήματος:
Ο νομικός αγώνας είναι πάντα και πολιτικός αγώνας.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι τελικής νίκης συμπεριλαμβάνοντας διεκδικητικά προς τη κυβέρνηση πρόσθετα αιτήματα που καίουν τον λαό: Τη κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηρασμών και τη νομοθετική κατοχύρωη της α΄κατοικίας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ