Πρόκειται για το νεοσύστατο μπασκετικό σωματείο που θα κάνει πρεμιέρα, φέτος, στα γήπεδα της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ένα νέο κερκυραϊκό μπασκετικό σωματείο θα κάνει φέτος πρεμιέρα του στα γήπεδα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο λόγος για τις Alykes BC.
Μια ομάδα, που ιδρύθηκε στις 22 Μαΐου 2017, και που την Πέμπτη, γνωστοποίησε το κίνητρο της ίδρυσής της, αλλά, βεβαίως, και τη συμμετοχή της στη φετινή Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Όπως αναφέρει, τέλος, η ανακοίνωση, Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Μελίδης και Γενικός Γραμματέας ο Ιωάννης Κυπριώτης, που υπογράφουν και το κείμενο.

Η ανακοίνωση
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας, την ίδρυση του Αθλητικού συλλόγου με την επωνυμία “Αθλητικός Όμιλος Alykes Basketball Club”  και το διακριτικό τίτλο “Alykes BC” με ημερομηνία ιδρύσεως 22 Μαΐου 2017, από μια παρέα νέων ανθρώπων με ανιδιοτελή σκοπό.

Βασικό κίνητρο και για την ίδρυση του εν λόγω συλλόγου είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό και το Μπάσκετ. Η φιλοσοφία του Συλλόγου μας είναι μέσω του αθλητισμού
-η καλλιεργεία και η βελτιώση το σώματος,
-η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας,
-η προώθηση των νέων στον αθλητισμό μακριά από το κάπνισμα, τα ναρκωτικά και την   εγκληματικότητα,
-η ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας

Όπως είναι φυσικό, η πρώτη μας εμφάνιση στο Μπασκετικό στερέωμα, θα συνδυαστεί με τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, για την περίοδο 2017-18 και το οποίο αναμενεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2018.
Με τη συμμετοχή μας ο Βόρειος όμιλος της κατηγορίας διαμορφώνεται ως εξής:
Α.Ο. Alykes (Κέρκυρα)
Α.Ο.Φιλοθέη (Αρτα)
Α.Ο.Θρύλος (Ιωάννινα)
Β.Α.Ο. Αρτας (Άρτα)
Α.Ο.Ποσειδώνας (Παξοί)

Θα χαρούμε πολύ με την έναρξη του πρωταθλήματος, να έχουμε στο πλευρό μας το άκρως φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας, ώστε να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε ένα ολοκαίνουριο αθλητικό σωματείο, όπως αυτό που εκπροσωπούμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ