Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016. Επίκαιρη επερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την έξαρση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Πρέπει να υπάρξουν αμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των πληγέντων από την πρόσφατη κακοκαιρία είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους.Όπως αναφέρει η κυβερνητική βουλευτής:

Σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πρόσφατα τη νότια Κέρκυρα, βρίσκεται η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη,  με στόχο την επίσπευση της καταγραφής των ζημιών και την άμεση έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης και αποζημιώσεων.
Όπως ενημερώθηκε η Φ. Βάκη, από το Υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται η αναλυτική αποστολή των καταγραφών που αφορούν τις πληγείσες περιοχές, ώστε να αποδεσμευτούν οι αναγκαίοι πόροι, οι οποίοι προβλέπονται για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου.
Σημειώνεται ότι προγραμματίζεται η άμεση επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να διαπιστωθεί η εικόνα της επόμενης ημέρας και ταυτόχρονα εξετάζονται και όλα τα κοινοβουλευτικά εργαλεία, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ