Στη Στάρα Ζαγόρα η Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κι εκείνουν του ΕΑΚ, συνόδευσαν τους παλαίμαχους της Λευκίμμης, που συμμετείχαν σε διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά.

To διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Νίκο Κορακιανίτη, και τον πρόεδρο του ΕΑΚ Γιάννη Μακαντάνη, συνόδευσαν την ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων της Λευκίμμης στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας για τη συμμετοχή της ομάδας σε διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά που έλαβε χώρα εκεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Στα πλαίσια του τουρνουά η κ. Πανδή συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Στάρα Ζαγόρα, Gergana Míková,  και την αντιδήμαρχο της πόλης Ιβάνκα Σωτίροβα. Η ελληνική αποστολή επισκέφτηκε τη διεθνή έκθεση κρασιού, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα,  και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου ελλήνων ομογενών της περιοχής, Γιώργο Μαυράκη και τη δασκάλα του Ελληνικού Σχολείου της πόλης Μαρία Μαρτίνα Στραγγαλάκη.
Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη της φιλίας των δύο λαών και θέματα  ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασιών στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού και της οικονομίας μεταξύ Κέρκυρας και Στάρα Ζαγόρα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ